Werken bij ons

Home > Werken bij ons

Vacatures bij DMP Media

WERKEN voor DMP Media

DMP Media is een innovatieve start-up. We zijn constant in beweging en daardoor zijn wij vaak op zoek naar nieuwe medewerkers. Zie hieronder voor de functies die wij op dit moment open hebben staan. Kom jij ons versterken?

Openstaande vacatures

Momenteel zijn we op zoek naar menesen die kunnen beginnen met: 

Rotterdam, Nederland

Junior SEO specialist

Vacature-omschrijving: Jouw directe SEO-collega heeft ruim 10 jaar ervaring binnen dit vakgebied.

Je begint met een proeftijd van één maand waartegenover een vergoeding staat afhankelijk jouw toegevoegde waarde. Na de proefmaand een salaris tussen de €1500 en €2300 afhankelijk van je kennis en ervaring. Daar hoort dan ook bij: Reiskostenvergoeding/ thuiswerk-vergoeding en 25 vakantiedagen. Flexibele werktijden; Een gezellige en open cultuur binnen een start-up die in snelvaart groeit.

Rotterdam, Nederland

Senior Content Specialist/ Content Marketeer

Jij bent iemand die graag de trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volgt.Verder heb jij: Ervaring met SEO is een pré; niet vereist. Een enorme leergierigheid en coachable zijn wel een eis. Een ondernemende instelling. Je hoeft niet steeds verteld te worden wat je moet doen. Sterker nog: je geniet van de vrijheid om jouw werk op jouw manier te doen. Een drive om op SEO gebied meters te maken. Bereidheid klanten te woord te staan over de voortgang van hun Nieuwsartikels.

Rotterdam, Nederland

Klantenservice Binnendienst

Als Medewerker Klantenservice Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor een correcte invulling van een aantal populaire online kranten. Naast het dagelijkse nieuws komen in de krant diverse bedrijven, organisaties en specialisten aan bod, die tekst en uitleg geven over hun vak. Je benadert de desbetreffende partij proactief, om haar ervan te overtuigen als nieuwsartikel in de online krant uitgelicht te worden. Wij enthousiasmeren de potentiële klant en denken mee over de invulling van de plaatsingen, voor zowel de organisatie als de lezers thuis.