WEBONTWERP & ONTWIKKELING

WordPress website laten maken

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en professionele website? Dan bent u bij DMP Media aan het juiste adres. Met ervaren webdesigners en -ontwikkelaars creëren wij voor uw onderneming een optimale website, gepersonaliseerd naar uw wensen. Tevens analyseren wij ook de websites van uw concurrenten, om ervoor te zorgen dat uw website aan de top van uw branche staat.

Website laten maken

Zo gaat het in zijn werk

 • Stap 1: Oriëntatie gesprek

  Tijdens het eerste gesprek brengen wij uw doelstellingen in kaart. Oftewel; wat wilt u met uw website bereiken? Denk hierbij aan doelstellingen zoals: het aantrekken van meer bezoekers op uw website, het verhogen van de conversies enzovoort. Vervolgens besluiten we wat de gewenste CMS en codeertaal wordt. Daarnaast brengen we de gewenste functionaliteiten, vormgeving en structuur van de website in kaart. Tot slot bepalen we een deadline voor uw project. Na afloop van dit gesprek ontvangt u van ons een schets van het ontwerp en de structuur van de website. Na uw goedkeuring gaan wij van start met uw project.

 • Stap 2: Domein, hosting en logo

  Indien gewenst adviseren wij u over de aankoop van een domeinnaam en ontwerpen of verbeteren wij het logo van uw bedrijf.

 • Stap 3: Inhoud

  Vervolgens zijn wij aangekomen bij de belangrijkste stap van het proces: de inhoud van uw website.
  Hierbij kunt u kiezen uit drie opties:
  1. U levert zelf de inhoud van uw website aan.
  2. Samen met onze professionele schrijvers creëert u een nieuwe inhoud van de website.
  3. U besteed het schrijven van de inhoud aan ons uit.

  Om u te beschermen tegen ongewenste claims, raden wij aan de Algemene Voorwaarden pagina en het privacy beleid uit te besteden aan onze interne juridische expert.


 • Stap 4: Implementatie

  Nadat het ontwerp, de structuur en de inhoud zijn afgerond, zijn we klaar voor de implementatie van uw website. Om u te garanderen van een doeltreffende implementatie, geven wij u advies over de visuele structuur. Hierbij is de SEO optimalisatie en de gebruiksvriendelijkheid van belang.

 • Stap 5: Inloggegevens overhandigen

  De meest spannende fase van het project is aan bod gekomen: Het overhandigen van de wachtwoorden! De website is klaar voor gebruik en alle benodigde informatie wordt aan u overhandigd.

0 +
Projecten
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Talen
0 +
Certificaten