Zoekmachine Optimalisatie

SEO bureau

Bij DMP Media hebben wij onze focus op het leveren van meer leads, meer verkeer en meer sales voor de klant.  Hierbij kunt u denken aan aanbevelingen op content, onze optimalisatie en outreach-plannen, technische analyse en zoekwoord onderzoek. Onze aanpak voor SEO is pragmatisch, resultaatgericht en ethisch. De ambities en commerciële doelstelling van uw bedrijf staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn een SEO Bureau waarop u kunt vertrouwen.

Hoe we het doen.

Zo gaan we te werk met het uitvoeren van je SEO opdrachten:

 • Stap 1: De kennismaking

  We beginnen met een kennismaking. U leren te begrijpen, te leren kennen, wat succes voor u betekent en hoe uw klanten denken wordt in deze eerste stap in kaart gebracht.

 • Stap 2:Het analyseren van de website

  Met behulp van een aantal crawtools voeren wij een technische analyse uit voor uw website. Vervolgens worden de resultaten beoordeeld op meer dan 180 verschillende factoren die betrekking hebben op sterke, organische zichtbaarheid. De resultaten worden vervolgens verwerkt tot een aanbeveling die uw website gaat verbeteren.

 • Stap 3: Concurrentieanalyse

  Daarnaast voeren wij ook een concurrentieanalyse uit. Door uw concurrentie in kaart te brengen helpen wij uw bedrijf beter te positioneren in de markt, met gebruik van SEO-strategieën

 • Stap 4: Zoekwoord onderzoek

  We doen onderzoek naar zoekwoorden die voor uw website van belang zijn, zoekwoorden die meer traffic leiden naar uw website. Vervolgens categoriseren we deze zoekwoorden in thema’s en zorgen ervoor dat de zoekwoorden realistisch, haalbaar, commercieel relevant zijn en passen bij de toon van uw website en uw merkwaarden.

 • Stap 5: Content optimalisatie

  Voor een SEO-campagne is goede inhoud cruciaal. Ons team biedt een gedetailleerde strategie en creatieve aanbevelingen die ervoor zorgen dat uw website relevant blijft en u als een belangrijk pion binnen uw industrie gezien wordt. Dit kan helpen om uw vindbaarheid van het bedrijf online te verbeteren.

 • Stap 6: Kwalitatieve backlinks

  Voor een organische zichtbaarheid zijn relevante links van vertrouwde website enorm van belang. Ons team richt om deze reden op het ontwikkelen van relaties met website, influencers en bloggers binnen uw industrie en betrekken deze groep bij wedstrijden, evenementen, interessante creatieve inhoud en ideeën. Dit zorgt voor consistente groei in links generatie, uw zichtbaarheid te verbeteren en het verkeer naar uw website te verhogen.

 • Stap 7: Informeren over gang van zaken

  Op basis van belangrijke performance metrics, onderzoeken de onbewerkte raw-date blijven we uw website benchmarken en brengen regelmatig verslag uit over de resultaten.

   

0 +
Projecten
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Talen
0 +
Certificaten