Nieuwsmedia

Nieuwswebsites

Je kunt bij DMP Media via verschillende nieuwsmedia een nieuwsartikel laten plaatsen.

Op deze pagina zal ons aanbod in het algemeen worden toegelicht.

Wetenschappelijk platform

Ben je op zoek naar wetenschappelijke onderbouwing van jouw product en/of dienst?

Dan hebben wij het ideale platform om jouw product of dienst uit te lichten. Dit nieuwsplatform is 100% onafhankelijk en worden niet gesubsidieerd door de overheid of universiteiten. De redactie selecteert dagelijks de beste wetenschappelijke papers en werken die uit tot nieuwsartikelen.

Met meer dan 3 Miljoen bezoekers per maand kun je een nieuwsartikel laten plaatsen door ons op dit platform. Zie hieronder voor de traffic.

Auto-nieuws platform

Op dit platform vind je alles waar het hart van een autoliefhebber sneller van gaat kloppen. In beeld en geluid van stadsauto tot supercar. Dit nieuwsplatform is branche-specifiek, met een vaste kernkring bezoekers. Minder bezoekers dan een algemene website, maar aan de andere kant meer loyaal en ook een vaste club nieuwsbrief abonnees.

Zie hieronder voor de traffic.

Extra bij Auto-nieuws platform

Bij een nieuwsartikel voor het Auto-nieuws platform, krijg je ook een Motor-nieuws platform + een hoogwaardige backlink, omdat de doelgroep veel gemeenschappelijk online consumentengedrag deelt met de bezoekers van het platform voor motorliefhebbers, en publiceert dagelijks nieuws en updates uit de motorwereld.

Nieuwsplatform Algemeen en Politiek

Met meer dan 3 Miljoen bezoekers per maand is dit algemeen nieuwplatform met politiek nieuws met een rechtse signatuur ideaal om de wereld kennis te laten maken met je nieuwe product of dienst.

Zie hiernaast voor de traffic.

Scroll to top