Onder aandacht brengen bij populaire nieuwsmedia

Media plaatsing

DMP Media werkt samen met verschillende bekende nieuwsmedia. Zo kun je denken aan grote Nederlandse partijen met miljoenen bezoekers per maand. Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor niche-gerelateerde media plaatsing. Daardoor kunt u een groter percentage van uw doelgroep bereiken. Bovendien beschikken wij over de meest innovatieve software om accurater dan ooit te kunnen analyseren welke SEO strategie het meest optimaal is. Deze scan kunt u zien als een marktonderzoek. Namelijk een internet marktonderzoek. Uiteraard voeren wij dit onderzoek voorafgaand uit. Daarnaast bestaat ons netwerk uit regionale media relaties. Zodat het voor ons mogelijk is om uw bedrijf regionaal te promoten. Onze werkwijze is uw bedrijf uitlichten via plaatsing van een gesponsord nieuwsartikel. Vervolgens plaatsen wij dit persbericht op een hoge traffic media website. Verder zal het proces nader worden toegelicht op deze webpagina.

Proces aanvraag gesponsord artikel.

Hoe we het doen.

 • stap 1: Kiezen

  We hebben verschillende SEO paketten waaruit u kunt kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een premium gesponsord nieuwsartikel, een niche gesponsord nieuwsartikel en een regionaal gesponsord nieuwsartikel. Deze aanvraag kun je het snelste telefonisch doen via onze account managers. Ook voor vragen kun je terecht bij hen. Bel hiervoor naar: 010-3070838.

 • stap 2: creatieve proces

  Als je een SEO pakket aanvraagt, krijgt u een vragenlijst per mail toegestuurd. Waardoor we een beeld krijgen van je jouw wensen en verwachtingen. Zo kunnen we namelijk rekening houden met al jouw wensen en verwachtingen. Het is mogelijk om een advies gesprek in te plannen indien er onduidelijkheden zijn. Bovendien is de keus voor de juiste SEO strategie voor jouw bedrijf niet altijd even simpel. Vervolgens wordt er een zoekwoorden-analyse en een concurrentie-analyse uitgevoerd ter voorbereiding op de publicatie.

 • Stap 3: Concept Creatie

  De antwoorden op de vragenlijst zijn er voor bedoeld om ons een beeld te geven over jouw bedrijf. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde methoden wordt er een artikel geschreven. De inhoud en structuur voor dit nieuwsartikel worden altijd eerst als concept aangeboden. Ook kunt u advies en uitleg krijgen voor over het eerste concept artikel.

 • Stap 4: Finale Concept

  We gaan door met schrijven tot er een gefinaliseerd concept is waar tevredenheid van beide kanten bereikt is. Daarna wordt vastgesteld waar de ‘do-follow’ backlink geconfigureerd zal worden.  We zullen dus nooit zomaar publiceren zonder je op de hoogte te brengen. Pas na uw nadrukkelijke toestemming gaan we daadwerkelijk over tot actie. Samen met de backlink wordt het gefinaliseerde concept ter publicatie aangeboden aan website. Dit is de specifieke website die wij besproken hebben in ons advies gesprek.

 • Stap 5: Onsite & Offsite SEO

  Vervolgens zal de desbetreffende website de kwaliteit van het nieuwsartikel beoordelen. Tegelijkertijd voeren wij een on-site SEO en off-site SEO-scan van jouw landingspagina op. Dit doen wij door middel van wetenschappelijk onderbouwde technieken. Dit zal in de volgende twee stappen uitgelegd worden.

 • Stap 6: SEO Audit en OFF-SITE SEO

  Opdat jouw landingspagina na publicatie in verband wordt gebracht met het onderwerp dat uitgelicht wordt, zal een technische en analytische audit uitgevoerd worden. Op basis van deze analyse doen wij ondersteunende off-site SEO. Dit heeft te maken met de Backlink profile, webdesign en de content op de landingspagina.

 • Stap 7: ONDERSTEUNING & evt. ONDERHOUD

  Om er voor te zorgen dat de landingspagina hoog in Google zoekresultaten getoond wordt, zal er duurzaam SEO worden uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door middel van 100% white-hat SEO technieken.

0 +
Projecten
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Talen
0 +
Certificaten